Skip to main content

Wat ik doe

Iedereen loopt weleens vast in zijn werk of privéleven. Sleur treedt op, het gevoel van ‘ik heb alles en nog ben ik niet tevreden’ steekt de kop op. Of je hebt het idee dat je het nergens goed doet: niet op je werk en thuis al helemaal niet. Ben je bang dat een burn-out op de loer ligt of zoek je een nieuwe baan? Dan is coaching misschien wel wat voor jou.

Coaching is een manier om inzicht te krijgen en veranderingen op gang te brengen. Het is een effectieve methode die snel tot resultaat leidt en die zicht geeft op ingesleten patronen.

Hoe ga ik te werk

Belangrijk is het dat we samen tot resultaten kunnen komen en daarvoor is goed contact noodzakelijk. Eerst kijken we of er een klik is die tot vervolgafspraken kan leiden. En daarna gaan we op onderzoek uit: welke vragen heb je, waar loop je tegenaan, wat is belangrijk om aan te pakken?

In mijn coaching ben ik praktisch, soms confronterend of uitdagend. En het resultaat is belangrijk: we gaan wel ergens naar toe tenslotte. Ik maak gebruik van verschillende methodes binnen coaching zodat de kans op snel resultaat zo groot mogelijk is.