Skip to main content
WAT ZE OVER MIJ ZEGGEN

Referenties

"Ik heb Marijke ervaren als een zeer innemend en oprecht persoon. Ze heeft erg goed ingeschat waar ik behoefte aan had tijdens de gesprekken. Soms was ze heel confronterend en soms bracht ze mij met humor op de juiste plek. Haar praktische wijsheid heeft me enorm geholpen inzicht te krijgen in mijn eigen situatie en handelen op dit moment."

"Gaaf dat ze zoveel weet van didactiek en activerende werkvormen. Daar heb ik heel veel aan gehad."

“Ik sta weer met plezier voor de klas. Praktische tips en haar bezoek in mijn klas hebben me enorm veel inzicht gegeven hoe ik anders met de leerlingen kan omgaan."

"Ik wil je hartelijk bedanken voor de fijne gesprekken. Je hebt me een goede spiegel voorgehouden, een luisterend oor geboden en steun . Ik heb veel over mezelf geleerd en sta weer in contact met mijzelf, mijn lichaam en vooral mijn gevoel."

"Dankzij de gesprekken bij Marijke ben ik veel meer over mezelf te weten gekomen. De fijne sfeer zorgde ervoor dat ik me welkom voelde en op een prettige manier aan mezelf kon werken. Dankzij een hele hoop nieuwe inzichten heb ik meer rust gevonden en durf ik nu meer trouw aan mezelf te zijn."